Text uppdaterad 12 maj, 2020

Det viktigaste för oss kommer alltid vara våra kunders hälsa och säkerhet. Vår kundtjänst gör allt de kan för svara och återkomma i alla ärenden så snabbt som möjligt, vi tackar för ditt tålamod.

Vi hänvisar alltid till UD:s råd när det gäller resor. För den senaste informationen, besök UD:s hemsida här.

Situationen med smittospridningen av viruset förändras snabbt, därför rekommenderar vi alla resenärer att hålla sig uppdaterade med information om alla åtgärder som vidtas av lokala myndigheter och att följa deras instruktioner.

Om du är orolig för din kommande resa och föredrar att skjuta upp den kan du byta ditt pass för ett av samma värde för att resa vid ett senare tillfälle. Om du vill avbryta din resa gäller våra vanliga återbetalningsregler.

Om din resa startar eller var tänkt att starta innan 1:a juni ber vi dig att kontakta vår support för att hitta en så bra lösning som möjligt för just dig. Du når kundtjänst på 08-53525300. Om din resa är planerad att börja 1:a juni eller senare ber vi dig att avvakta med att kontakta kundtjänst, eftersom att vi måste prioritera våra mest brådskande supportärenden just nu.

Om du planerar att resa i Europa med Interrailkort i ett senare skede och har frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst på 08-53525300.

Köp biljett