-Warnemünde, som är en stadsdel i norra Rostock med 150 meter lång sandstrand

-Bayern (Bavaria), Weitsee naturreservat. Där kan du ta ett dopp i den vackra sjön Weitsee som omringas av höga berg och har kristallklart vatten. Njut av en dag där du kan gå runt i ett magiskt naturreservat.

Ferchensee, det är en annan sjö i närheten av naturreservatet med turkost vatten som också är värd ett besök.

-Hamburg, stad som är lätt att ta sig till från Sverige, finns något för alla. Om du varit i Berlin och är på väg mot Prag överväg helt klart att beräkna in någon natt i staden.

-Dresden, för att göra ett extra stopp på vägen! Det kommer helt klar vara värt det.

-Lindau, hamnstad, charmiga gator, turkost vatten och där hus är flera hundra år gamla. Kan nästan liknas vid en miniatyr av franska Rivieran.

-Füssen och Neuschwanstein slott, det finns otroligt många slott i Tyskland men det här är speciellt. Arkitekturen har likheter med slottet som många säkert sett i Disney-filmen Törnrosa.

-Rügen Island, Tysklands skärgård med långa sandstränder och olika badorter.

-Cochem, en liten stad belägen vid floden Mosel med 5 332 invånare. Cochem liknar på många sätt den kända alpbyn Hallstatt i Österrike med dess korsvirkeshus och små pittoreska gränder.

-Neuengamme Concentration Camp Memorial, är som det låter, en minnesplats för ett tidigare koncentrationsläger från andra världskriget. Här var ca 100 000 fångar och runt 42 000 personer omkom i koncentrationslägret.


Warnemünde


Cochem


Neuschwanstein slott


Lindau

Bayern


Hamburg

Dresden

Cochem

Rügen Island