Europarunt.se

Europarunt.se

10% rabatt på
tågluff i Tyskland

Upplev Tyskland med Interrail

Packa ryggsäcken, Tyskland väntar!

Till och med den 11 december får du 10% rabatt på German Rail Pass. Upptäck pittoreska konstnärsbyar, hisnande alplandskap eller några av landets 46 olika världsarv. Res Mosellinjen genom den vingårdsfyllda Moseldalen och Rhenrutten som tar dig till sagolika slott. Eller varför inte testa nattlivet i Berlin? Möjligheterna är oändliga. För att ta del av erbjudandet, kontakta våra resekonsulter via telefon på 08-53 52 53 00 eller via e-post på support@europarunt.se.

Upplev Tyskland med Interrail

Många rusar bara igenom Tyskland med tåget ner mot de sydligare delarna av Europa, men Tyskland är så mycket mer än bara en transportsträcka!

Med mängder av historiska monument, roliga nöjesparker, mysiga städer, spännande sagoslott, pittoreska byar och inbjudande sandstränder finns det mycket att se och uppleva.

Dessutom är Tyskland väldigt lättillgängligt från Sverige med tåg och är ett perfekt resmål för dig som har en semestervecka över eller för dig som vill prova på en kortare tågluff. På denna sida har vi samlat allt du behöver veta för en tågluff i Tyskland!