Våra partners

Våra samarbeten och partners är viktiga för oss för att dom förenklar din resa.

Borås eller Budapest? Du väljer!

Vill du boka pendeln till jobbet, en citysemester till Paris eller kanske en månads tågluffande i Balkan? Oavsett vad du söker så hittar du det hos Trainplanet, Sveriges ledande tågresebyrå.

EF Education First - Interrail

EF bjuder på tågresan till språkkursen

Uppfyll din dröm! Lär dig nya språk eller bli bättre på de du redan kan på en språkkurs utomlands, res dit miljövänligt – och gratis!

I samarbete med Europarunt.se bjuder EF på ett gratis Interrailkort till din språkkurs.

Upplev Tyskland med Interrail

Många rusar bara igenom Tyskland med tåget ner mot de sydligare delarna av Europa, men Tyskland är så mycket mer än bara en transportsträcka!

Med mängder av historiska monument, roliga nöjesparker, mysiga städer, spännande sagoslott, pittoreska byar och inbjudande sandstränder finns det mycket att se och uppleva.

denna sida har vi samlat allt du behöver veta för en tågluff i Tyskland!

Snälltåget tar dig ut i Europa

Ta tåget till en av Europas mest spännande och levande huvudstäder! Berlin har något att erbjuda för alla. Här finns allt från kvarlevor av det forna öst-Berlin till ett av Europas mest intressanta konst- och kulturliv och ett outtröttligt nattliv.

Grand Tours – Gruppresor med Interrail

Om du väljer en av Grand Tours tågresor går färden genom en kedja av spännande städer. Med tåg har du gott om tid att njuta av den natursköna resvägen ner till södra Europa.

Själva förflyttningen är en ovanligt hög grad av reseupplevelsen. Utflykter till kulturstäder och stränder ingår på våra tågresor, som går till södra Europas vackraste platser. För din bekvämlighet har vi alltid med en guide på resan!

Köp biljett