Europarunt.se

Nicole Falciani tågluffar i Europa

Nicole Falciani

Nicole är en lifsstilsbloggare och modell från Stockholm. Utöver sin närvaro på Youtube och Instagram kan även titulera sig både programledare poddare och e-handlare.

Första stoppet, Venedig

Den här veckan är ju jag + mina två vänner ute och tågluffar. Vårt första stopp på resan blev Venedig. Och jag vet nog inte ens vad jag ska säga. Det var väldigt mycket över mina förväntningar! Magiskt fint verkligen. Kändes som att gå runt i en Disneyfilm. Man kunde ta fina bilder prick överallt, vilket är ett bra kriterie om man är bloggare haha! I Venedig gjorde vi inte så himla mycket förutom att strosa runt, äta mat, åka gondol (vad annars!!), fota en massa och så gjorde vi en dagsutflykt till ön Burano, men mer om det sen.

Vi tillbringade 2 nätter i Venedig och det tyckte jag räckte väldigt bra faktiskt. Finns såklart massvis att se, men det kändes lagom. Vi hyrde en lägenhet via Airbnb ungefär 30 minuter utanför stan. För alla hotell är SNORDYRA i Venedig, hittade ett som kostade ca 32 000:- natten. Förstår ni vad galet det är? ♥