Europarunt.se

Nicole Falciani tågluffar i Europa

Nicole Falciani

Nicole är en lifsstilsbloggare och modell från Stockholm. Utöver sin närvaro på Youtube och Instagram kan även titulera sig både programledare poddare och e-handlare.

Last stop – Zürich

Och i lördags led vår tågluff med Interrail mot sitt slut. Lite ledsamt måste jag faktiskt erkänna. Det var skönt för att man äntligen skulle få sova i sin säng, duscha i sin dusch och ha tillgång till hela sin garderob men tråkigt då det har varit så kul och givande att få se nya ställen, träffa nya människor osv. Men slutpratat om det.

Efter Luzern så tog vi tåget till Zürich (som bara tog 45 min!) och där tillbringade vi vår sista natt. Turistiga som vi var så tog vi en båttur på Zürichsjön och efter det strosade vi omkring på deras shoppinggata “bahnhofstrasse”. På kvällen mötte vi upp ett gäng andra svenska tjejer (som vi fått kontakt med via bloggen) för att käka middag och dricka lite drinkar. Trevligt värre!

Jag tänkte köra ett sammanfattningsinlägg senare om hela resan + svara på era frågor. SÅ HIT ME UP med alla frågor angående tågluffen så ska jag se till att svara så utförligt som möjligt. Puss ♥