Europarunt.se

Sandra Beijer tågluffar i Europa

Sandra Beijer

Sandra jobbar som författare, copywriter och skribent och driver en av Sveriges största bloggar. Hon bloggar om allt hon tycker om, såsom böcker, filmer, kläder, mat, fester och platser jag besökt. Tillsammans med Flora Wiström tågluffade hon från Barcelona via Toledo till Lissabon.


Planering inför tågresan

Nu är det bara lite mer än en vecka kvar till min och Floras tågresa som vi gör i samarbete med Interrail. Vi ska åka tåg genom ett vårigt Europa och det ska bli så oerhört fint. Vi fick önska prick var vi ville ta oss och valde således Barcelona → Toledo → Lissabon.

Det är alltså bara för mig att packa resväskan igen. Fast denna gång med somrigare grejer som badkläder, jeansshorts och magtröjor!

Jag har aldrig varit i någon av städerna innan så är mycket peppad. Bardelonas kringelkrångliga gränder med cavabarer och paella. Toledo som är en stad byggd på en kulle och ser ut som något Belle i Skönheten & Odjuret skulle vilja rymma från. Och Lissabon som ska vara något slags hipstermekka med fantastiskt nattliv och människor man vill bli kompis med.

När resan drar igång kommer ni kunna följa den på europarunt.se och på Instagram under hashtaggarna #europarunt och #interrail. Och såklart här på bloggen också!

Har ni något absolut MÅSTE-tips i Barcelona, Toledo eller Lissabon så dela hemskt gärna med er.

Köp ditt interrailkort här!